A szerves ganoderma ültetése és termesztése

Üvegházunk

Betakarítás

Keverőgép

Gőzölő

Mr. Leow Soon Seng kezdeti kutatási területei az orchideák és egyéb gyógyászati tulajdonságokkal bíró növények voltak, majd 1983-tól Malajziában különböző gombafajok vizsgálatába kezdett. Számtalan vizsgálat és kísérlet elvégzése után bizonyítást nyert, hogy más gombákkal összehasonlítva a Ganoderma lucidumban találhatók a legmagasabb gyógyászati értékek. Továbbá felfedezte, hogy a (28˚C – 32˚C) hőmérséklet és a páratartalom Malajziában nagyon kedvező a ganoderma termesztéséhez.

Mára, a Gano Excel tulajdonában van a világ legnagyobb, 100%-ban organikus ganoderma ültetvénye Kedahban, Malajziában. A megfelelő környezet létfontosságú a csúcsminőségű ganoderma termesztéséhez, és ez az ami megkülönbözteti a Gano Excel ganodermáját a többitől. Az ültetvényen nagy beruházások történnek. Üvegházaink kifinomult és modern termesztési technológiája garantálja az egyenletes, prémium minőségű Ganoderma lucidumot.

A Gano Excel követi a szövettenyésztés eljárását és a 100%-ban organikus ganoderma termesztését. Rizshéjat, barna rizslisztet és gumifa kérget használunk az ültetvényen. Semmiféle kémiai, növényvédő és hormonális készítményt nem alkalmazunk a termesztés során. Annak érdekében, hogy az optimális növekedés mellet a terápiás jellemzők megmaradjanak, a természetes környezetet, páratartalmat, valamint a napfény erejét gondosan szabályozzuk. A ganodermát 3 hónapig neveljük, mielőtt szigorú ellenőrzés mellett betakarítjuk.