Cégünkről

A Gano Excelt 1995-ben alapították azzal a szándékkal, hogy a világ minden részén megérintse és megváltoztassa az emberek életét. Egyike a vezető network marketing cégeknek, mely hatékony és kulcsfontosságú termékeket kínál világszerte a fogyasztási cikkek (FMCG) terén.

A Gano Excel bár Malajziában született, nemzetközi elismerésre tett szert az innovatív világszínvonalú immunológiai ganodermás termékek kutatása, termesztése, előállítása, szállítása, forgalmazása és értékesítése terén. A Gano Excel a ganoderma alapú termékekkel olyan megnevezésekre tett szert kutatás, termelés és marketing vonalon, mint „a globálisnak született”és „az úttörő”. Húsz év alatt a Gano Excel egy kis elindítással több millió dolláros céggé nőtt. A világ minden táján nemzetközi hálózattal rendelkezik, több mint 60 országban, mely lehetővé tette, hogy a világ legnagyobb ganoderma cégévé váljon.

A Gano Excel folyamatosan fejlődik a wellness ágazatban, úttörő az innovatív ganoderma alapú termékek fejlesztésében, és egy több millió dolláros márkát alakított ki, mely megkülönbözteti versenytársaitól.

A Gano Excel a nemzetközi közösség számára egy olyan utat hozott létre, hogy élvezni tudják a határtalan üzleti lehetőségek programját. Az emberek, az élet minden területén elérhetik a megálmodott egészségesebb és gazdagabb életet azáltal, hogy üzletet alapítanak minimális befektetés árán. Kemény munka, elkötelezettség, vezetés és pozitív tevékenység révén, a Gano Excel terjesztői olyan független forgalmazók, akiknek megvan a lehetőségük a pénzügyi sikerre és szeretteik egészségi állapotának javítására. Azáltal, hogy az ember jövedelme gyarapszik, részese lehet a társadalom és a közösség szociális felelősség programjának.

A Gano Excelnél legnagyobb erősségünk az ügyfeleink. Az alapító és vállalati vezető erősen sugallja érintett feleinknek, hogy „mi egy család vagyunk” és együtt kell növekednünk, közösen elérve álmainkat.

A Gano Excelnél nagyon elkötelezettek és elhivatottak vagyunk, hogy megfelelő oktatást és új üzleti módszereket biztosítsunk. Erősítsük a tudását és a készségeit minden egyes terjesztőnknek, hogy ezáltal lehessenek tehát professzionális hálózatépítők. Célunk, hogy az egészségre és a jólétre összpontosítsunk, és elérhetővé tegyük a pénzügyi szabadság lehetőségét minden család számára a világ bármely részén, kivétel nélkül. Ez a mi alapvető megközelítésünk, a Gano Excel létrejötte óta. Egyszerű okból, mivel a Gano Excelnek minden forrás megadatott, hogy mindenki számára lehetővé tegye ezt.

A Gano Excel üzleti lehetősége az egészség, jólét és boldogság létrehozásáról szól. Ez vezet minket hosszútávú pénzügyi sikerhez. Ez az üzleti lehetőség számodra is jó alkalom, hogy szabadidőre, pénzre és egészségre tegyél szert.

Példás vezetés
Jövőbe látás, egység a haladásban

Leow Soon Seng
Alapító és elnök
Leong Ting Yu
Ügyvezető igazgató
Ooi Kheng Seng
Társalapító és ügyvezető igazgató
Lew Soon Kiak
Társalapító és ügyvezető igazgató
Leow Ah Bah
Ügyvezető igazgató

A legjobb cég

A Gano Excel a világon az egyetlen olyan Ganoderma lucidum termékeket kínáló cég, mely a teljes termelési létesítményt saját kézben tudhatja. A gombák egy hatalmas, ellenőrzött üvegházban nőnek, ahol minden változás gondosan ellenőrizhető és a tisztaság is garantált.

Szavatoljuk a minőséget és a tisztaságot egészen az ültetéstől, a kezdeti spóra állapottól a fogyasztók asztaláig.

Hogyan működik?

  1. Légy a forgalmazónk
  2. Vásárolj termékeinkből
  3. Szerezz jövedelmező bevételt azáltal, hogy másoknak segítesz elindulni és építed a Gano Excel üzletet

Szerezd meg a lehetőséget most!

Új tag regisztrációja Tagsági oldal