Lehetőség

Mi a direkt értékesítés?
A direkt értékesítés egy tökéletes üzleti modell, mely szerint a termékeket a gyártótól közvetlenül a Független Üzlettulajdonosokhoz (IBO) juttatjuk. A vásárlásért vagy eladásért pedig, teljesítmény alapján havi jutalékot kapnak a cégtől, a marketing tervnek megfelelően. Ez a modell lehetővé teszi, hogy termékértékesítés terén a cég közvetlen eredményeket érjen el Független Üzlettulajdonosaival anélkül, hogy sokat költene reklámozásra. Az egyik oka, amiért a Gano Excel a közvetlen értékesítés módszerét választotta és ezt alkalmazza, az, hogy a „szájról szájra” terjedő ajánlás egy nagyon hatékony marketingstratégia. Ez egy tökéletes módja a ganoderma alapú termékek terjesztésének, mivel így a fogyasztók teljes körű tájékoztatást kaphatnak a termékek használatának előnyeiről.

Mi a network marketing?
Ez a több milliárd dolláros iparág továbbra is vagyonokat halmoz fel emberek millióinak évente. Azt jósolják, hogy a network marketing lesz az első számú milliomos képző iparág a világon. Világszerte emberek millióinak jelent pénzügyi megoldást a hálózatépítés, sőt rekord mértékű növekedés tapasztalható az iparágban. A network marketing értékesítés mintegy 29%-ának középpontjában a wellness ágazat áll. 2015 után pedig szinte a háztartások fele érdekelt a hálózatépítő üzletben. A mai kifinomult technológia által sok országban lehet üzletet bonyolítani akár az otthon kényelméből. A közösségi média révén, az emberek a világ különböző pontjairól könnyen kapcsolatba léphetnek egymással és ez lehetővé teszi számukra, hogy bevezessék az üzleti lehetőséget a világpiacon.

Mi a wellness iparág?

Ma a wellness iparág egyike a legjövedelmezőbb pénzügyi lehetőségeknek, mivel mindenki szeretne egészségesebb lenni, hosszabb életet élni és ahogy idősödik, jobban élvezni az életet. Tudományos bizonyítékok alátámasztották, hogy az egészégügyi problémáink elsősorban az elégtelen tápanyagbevitelnek köszönhetők, vagy a környezeti toxicitásnak, illetve mindkettőnek.

A wellness termék segít az optimális egészség elérésében és növeli az életminőséget. Az emberek figyelme a betegségek gyógyításáról, azok megelőzésére helyeződött át, mivel az egészségügyi költségek magasak, egyesek számára megfizethetetlenek.

Ma a wellness ipar eladásait 500 milliárd dollárra becsülik, míg 5 évvel ezelőtt ez 200 milliárd dollár volt, a következő 5 évben pedig közel 50%-os növekedést várnak a szakértők. Ha a jóslatok beigazolódnak, a wellness ipar lesz a következő billió dolláros üzletág.

Mi a kávé ipar?
A kávé a második legtöbbet fogyasztott ital a világon, melyet csak a víz előz meg. Szintén a második legnagyobb mennyiségben forgalmazott árucikk, egyedül az olaj előzi meg, jóval maga mögött hagyva az aranyat, cukrot és kukoricát. A kávé ipar értéke több, mint 100 milliárd dollár világszerte.

Miért a Gano Excel

Miért válaszd a Gano Excel üzleti lehetőséget?

A Gano Excel egy jól pozicionált globális, több milliárd dolláros márka, amely képes kihasználni a piaci rést és hosszútávú növekedési potenciállal rendelkezik, szabadalmazott ganoderma tartalmú immunológiai termékeinek köszönhetően. Ami a Gano Excelt megkülönbözteti a többi network marketing vállalattól, az a különleges üzleti modell, mely 3 rohamosan fejlődő iparág piaci lehetőségeit kínálja. A mindig növekvő kávé és wellness ipar, a gyorsan fejlődő network marketinggel együtt lehetővé teszi a Gano Excel számára, hogy segítsen neked a pénzügyi siker elérésében.

A Gano Excelnél biztosítjuk a legjobb termékeket és kompenzációs tervet ahhoz, hogy milliomosokat teremtsünk. Tanítani, edzeni és bátorítani fogunk téged a közös utunk minden lépésénél. Szenvedélyesen követjük márkánk fejlődését a wellness szektorban, miközben továbbra is a ganodermára fókuszálunk. Veled együtt dolgozunk, hogy újabb embereket vonzzunk, építsük és megtartsuk vezetőidet, alsóvonaladat.

20 év alatt a Gano Excel életeket alakított át, sokakat tett sikeressé az alacsony kockázatú és alacsony kezdeti költségű üzleti lehetőségével. Ha szeretnél része lenni a Gano Excel sikerének, valamint a kávé, wellness és network marketing iparból részesednél, bátran fordulj a Gano Excel irodához bővebb információkért.

A legjobb cég

A Gano Excel a világon az egyetlen olyan Ganoderma lucidum termékeket kínáló cég, mely a teljes termelési létesítményt saját kézben tudhatja. A gombák egy hatalmas, ellenőrzött üvegházban nőnek, ahol minden változás gondosan ellenőrizhető és a tisztaság is garantált.

Szavatoljuk a minőséget és a tisztaságot egészen az ültetéstől, a kezdeti spóra állapottól a fogyasztók asztaláig.

Hogyan működik?

  1. Légy a forgalmazónk
  2. Vásárolj termékeinkből
  3. Szerezz jövedelmező bevételt azáltal, hogy másoknak segítesz elindulni és építed a Gano Excel üzletet

Szerezd meg a lehetőséget most!

Új tag regisztrációja Tagsági oldal