Gano Excel a világ körül

A teljes Nemzetközi Gano Excel üzlethálózat AmerikábanBolivia

Kanada

Kolumbia

Costa Rica

Ecuador

El Salvador

Guatemala

Mexico

Panama

Peru

Puerto Rico

Amerikai Egyesült Államok

A teljes Nemzetközi Gano Excel üzlethálózat ÁzsiábanBahrein

Banglades

Brunej

Kambodzsa

Kína

Hong kong

India

Indonézia

Kazahsztán

Kuvait

Kirgizisztán

Laosz

Malajzia

Malajzia (Gano Excel Worldwide)

Mianmar

Nepál

Omán

Fülöp-szigetek

Katar

Szaúd-Arábia

Szingapúr

Tajvan

Tádzsikisztán

Thaiföld

United-Arab-Emirates

Uzbekistan

Vietnam

A teljes Nemzetközi Gano Excel üzlethálózat Ausztráliában és ÓceániábanA teljes Nemzetközi Gano Excel üzlethálózat EurópábanFehéroroszország

Bulgária

Csehország

Dánia

Észtország

Finnország

Magyarország

Írország

Lettország

Luxembourg

Málta

Norvégia

Lengyelország

Portugália

Románia

Szlovénia

Svédország

A teljes Nemzetközi Gano Excel üzlethálózat Ázsia-EurópaAzerbajdzsán

Oroszország

Környezettudatos gondolkodás

Törődünk a környezetvédelemmel; ez a jövő nemzedék öröksége

Kivesszük részünket a környezetvédelemből. Fontosnak tartjuk, hogy gondoskodjunk Földünkről, amelyen élünk és egyúttal másokat is erre ösztönzünk. Mivel a vállalat a trópusi időjárásra támaszkodik a ganoderma ültetvényei miatt, ez megfelelő üzleti hozzáállás. Továbbá, mint a Földön élő embereknek, ez a kötelességünk is.

Mi már megtettük az első lépést
Mint környezetért felelős vállalat, már alkalmazzuk a szövettenyésztés és a ganoderma 100%-ban ökológiai termesztési módszerét ültetvényünkön. Újrahasznosítjuk a hántolatlan héjat, barna rizslisztet és a gumifa kérgét mint közvetítő eszközt a termesztéshez. Nem használunk kemikáliákat, rovarirtó szereket, sem hormonokat az ültetényünkön.

Törekszünk a kevesebb papír csomagolóanyag felhasználására
A csomagoló dobozaink látható ökológiai lábnyomot hagynak, de a természetvédelem érdekében ennél többet kell tennünk. 2015-re célunk, hogy csökkentsük a papíralapú csomagolóanyagainkat. Minden nap azért dolgozunk, hogy eleget tegyünk ennek az elköteleződésnek.

Az 50%-kal kevesebb papír alapú adminisztráció érdekében
Munkavállalóink is törődnek az újrahasznosítással. Szervezetként elkötelezettek vagyunk, hogy csökkentsük az adminisztartív célú papírhasználatot azzal, hogy növeljük a kommunikációt emailezéssel és más elektronikus üzenetküldéssel. Határozottan tartjuk magunkat ehhez az elkötelezettséghez, ezért újrahasznosított papírt használunk és igyekszünk megfékezni a papírpazarlást, mielőtt még egy fát kivágnak a következő 10 percben.

Az éghajlat megőrzése
Kutatók állítása szerint a klíma bizonytalan változása mellett, a növényvilágra is közvetlen hatással lesz az éghajlatváltozás, és ezt nem vehetjük félvállról. Az elkötelezettségünket bizonyítandó, részt veszünk abban, hogy megállítsuk az éghajlatváltozást, ezért egy klíma stratégián dolgozunk. Ez magában foglalja a víz- és energiafelhasználás csökkentését. Tervezzük, hogy a közeljövőben továbbfejlesztjük az öntőzőrendszert, hogy teljesen elektronikusan vezérelhető legyen. Itt az ideje, komolyan megtervezni a rendszert, hogy megvalósíthassuk 5 éven belül. Onnantól pedig, befolyásolni tudjuk majd a trópusi erdők éghajlatát, mely körülveszi az ültetvényünket.

Mind benne vagyunk
Környezetvédelmi céljaink elérése egyszerűen azt jelenti, hogy együttműködésre van szükségünk a partnereinktől (munkavállalóinktól) és mindenkitől, aki az üzlethez kapcsolódik. A munkavállalóink jelentik a kulcsát az üzletünknek, míg környezetvédelmi politikánk és programjaink vannak, amelyek ösztönzik a környezettudatos viselkedést, addig végül ők azok, akik lekapcsolják a villanyt és elzárják a csapot.

A beszállítóinknak is szerepe van ebben. Az évek során ösztönöztük beszállítóinkat is, hogy használjanak organikus alapú tintát a csomagolóanyagainkon. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megakadályozzuk a föld kimerülését és vizeink szennyezettségét. Még nem értünk az út végére, mely során teljesítjük a következő generáció álmait.

A célunk
Egészségesebb élőhellyé tenni a Földet, amellett, hogy a „Gyógynövények Csodálatos Királyából” a Ganoderma lucidumból készült egészségmegőrző termékeket kínáljuk.

A legjobb cég

A Gano Excel a világon az egyetlen olyan Ganoderma lucidum termékeket kínáló cég, mely a teljes termelési létesítményt saját kézben tudhatja. A gombák egy hatalmas, ellenőrzött üvegházban nőnek, ahol minden változás gondosan ellenőrizhető és a tisztaság is garantált.

Szavatoljuk a minőséget és a tisztaságot egészen az ültetéstől, a kezdeti spóra állapottól a fogyasztók asztaláig.

Hogyan működik?

  1. Légy a forgalmazónk
  2. Vásárolj termékeinkből
  3. Szerezz jövedelmező bevételt azáltal, hogy másoknak segítesz elindulni és építed a Gano Excel üzletet

Szerezd meg a lehetőséget most!

Új tag regisztrációja Tagsági oldal